Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinaanleg: inspiratie, informatie & prijzen

Wil je een nieuwe tuin aanleggen of is je huidige tuin toe aan vernieuwing? Dan ben je in de rubriek Tuinaanleg op de juiste plek! Info over tuinaannemers, de werkwijze van een tuinarchitect en de kostprijs van tuinaanleg vind je hier.

tuin nieuwbouw

Tuin ophogen: stappenplan + kosten

Je tuin ophogen is soms noodzakelijk, bijvoorbeeld bij verzakkingen of als je je tuin opnieuw wil inrichten. Welke grondsoort je nodig hebt en wat de kosten daarvoor zijn, lees je hier.
wilde tuin aanleggen

Goedkoop tuin aanleggen

Je tuin goedkoop (laten) aanleggen; het is niet onmogelijk. Heb je wat hulp nodig voor je eraan begint? Met 6 tips overlopen we de voornaamste punten waarop jij kan besparen wanneer je je tuin aanlegt.
kantopsluiting hout

Kantopsluiting

Met een kantopsluiting baken je de verschillende delen van je tuin netjes af. Uit welke uitvoeringen kan je kiezen? Hoeveel betaal je gemiddeld? En kan je hiervoor ook een tuinman inschakelen? Je leest er hier meer over!
tuin zelf aanleggen

Zelf tuin aanleggen

Wil je zelf een nieuwe tuin aanleggen of je oude tuin heraanleggen? Om je alvast op weg te helpen, geven we je een stappenplan en nuttige tips om je nieuwe tuin in 5 stappen aan te leggen.
wilde tuin aanleggen

Wilde tuin aanleggen

Wil jij graag een onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin? Dan kan je een wilde tuin aanleggen. Zo creëer je een natuurlijke, groene long in je achtertuin die goed is voor de biodiversiteit. Ontdek hier meer!
tuin aanleggen nieuwbouw

Nieuwbouw tuin aanleggen: 7 tips

Bij een nieuwbouw is de tuin aanleggen vaak één van de laatste projecten. Hoe creëer je de nieuwbouw tuin van jouw dromen? In dit artikel ontdek je 7 tips voor een prachtig eindresultaat!
tuin bestraten

Tuin bestraten

Is je tuin aan een opfrisbeurt toe? Laat dan je tuin bestraten! Zo geef je een nieuwe uitstraling aan je tuin en geniet je optimaal van de zomerdagen. Hier lees je over de mogelijke types bestrating, prijzen en hoe een vakman te werk gaat.
indelen tuin

Tuin indelen

Wist je dat het belangrijk is om bij het tuinontwerp stil te staan bij de indeling van je tuin? Lees in dit artikel waarom je beter rekening houdt met de indeling van je tuin, hoeveel zo'n tuinontwerp precies kost en wat de aandachtspunten zijn.
Tuin omspitten en egaliseren

Tuin egaliseren: werkwijze & kostprijs

De tuin egaliseren is noodzakelijk als je een mooie, egale en duurzame basis wenst voor je gazon, tuinhuis, terras,... Lees hier meer over de voordelen, de werkwijze & de prijs van nivelleringswerken.
hovenier

Tuinman: werkwijze & prijs

Tuinaanleg en -onderhoud vormen twee belangrijke onderdelen van het takenpakket van tuinmannen. In dit artikel lees je de taken van een tuinman en je komt ook het uurtarief van hoveniers te weten.
aanleggen tuin

Tuinaanleg: werkwijze en prijs

Het aanleggen van de tuin is iets waar je goed moet over nadenken voor je eraan begint: het opstellen van een goed tuinontwerp is dan ook een belangrijke stap alvorens te beginnen aan de daadwerkelijke tuinaanleg. Ontdek hier meer info en prijzen voor het aanleggen van tuinen.
tuinaannemer in een tuin

Tuinaannemer: werkwijze en kostprijs

Een tuinaannemer kan je op professionele wijze helpen bij het aanleggen en onderhouden van je tuin. Hij heeft een grote materiaalkennis en heel wat praktische ervaring. Hier ontdek je hoe tuinprofessionals te werk gaan en hoeveel ze kosten.
bloemenweide aanleggen

Bloemenweide aanleggen: Mogelijkheden en tips

Een bloemenweide fleurt je tuin helemaal op. Voor de aanleg ervan zijn er heel wat mogelijkheden. Ontdek in dit artikel tips, advies & inspiratie voor de aanleg en het onderhoud van bloemenweides.
tuinaanleg

Tuinaanleg: werkwijze en prijzen

Om de tuin van je dromen te creëren moet je goed nadenken over de tuinaanleg: wat voor type tuin wil je? Waar komt je terras te liggen? Welke bomen en planten kies je? Hoe groot moet het gazon zijn? Het zijn allemaal vragen waarmee je rekening moet houden als je een tuin gaat aanleggen.

Om de aanleg van de tuin te vergemakkelijken kan je gebruikmaken van allerlei machines. In de rubriek "Tuinaanleg machines" kom je te weten welke tuinmachines er zoal nodig zijn bij het aanleggen van tuinen.

In deze rubriek vind je veel nuttige informatie, tips en inspiratie voor de aanleg van je tuin. Wil je je tuin professioneel laten aanleggen? Je komt hier ook alles te weten over de kostprijs van tuinaanleg en het verdere onderhoud.