Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Terras aanleggen: materialen en inspiratie

Om volop te kunnen genieten van je tuin is een goed aangelegd terras erg belangrijk. Voor de aanleg van terrassen kan je kiezen uit verschillende materialen. In deze rubriek bespreken we verschillende mogelijkheden voor het bouwen van terrasvloeren.

houten terras op tegels of palen

Houten terras op palen

Een houten terras op palen is ideaal als verlenging van je woning. Hoe legt een ervaren vakman zo'n vlonder aan? Hoe zit het met de gemiddelde prijs? En waarop moet je zeker letten als je een terras op palen laat aanleggen? Je leest het hier!
zelf terras aanleggen

Zelf terras aanleggen

Ben je een ervaren doe-het-zelver? Dan is het zeker mogelijk om zelf je terras aan te leggen. In dit artikel ontdek je alles over de mogelijke materialen, richtprijzen, valkuilen en risico's bij de aanleg, ...
terras ontmossen

Terras ontmossen

Je terras ziet er na een grondige ontmossing niet alleen mooier uit, het garandeert ook een langere levensduur van je terras. Hoe ga je te werk? Wat kosten de reinigingsproducten? En wat betaal je precies voor een professionele ontmosser? Je leest het hier!
bankirai terras leggen

Bankirai terras: eigenschappen, mogelijkheden & prijzen

Een bankirai terras is zonder twijfel een goede keuze. Het is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, makkelijk te bewerken, ... Alles over de eigenschappen, prijs, uitvoeringen, plaatsing en het onderhoud van een terras in bankirai lees je hier.
terras met klinkers leggen

Terras met klinkers aanleggen: mogelijkheden en prijzen

Terrasklinkers zijn een klassieker voor het aanleggen van terrassen. In dit artikel bespreken we verschillende soorten klinkers waarmee je een terras kan aanleggen, hun mogelijke uitvoeringen en de prijzen per m2 van deze klinkerwerken.
tegels terras

Terrastegels: materialen en prijzen

Terrastegels zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, afmetingen en afwerkingen. In dit artikel ontdek je de meest gebruikte materialen voor buitentegels en hun prijzen per vierkante meter.

Terras aanleggen en inrichten: ontdek hier geschikte materialen en voorbeelden!

Je tuinterras moet een plek zijn waar je ten volle genieten van je tuin. In deze rubriek vind je allerlei materialen voor de aanleg van terrassen en tips voor de inrichting ervan. Zo maak je van je terras een zalige plek om te vertoeven!