Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Snoeimateriaal: overzicht van snoeigereedschap

Om bomen, struiken en haagplanten in goede staat te houden zal een regelmatige snoeibeurt nodig zijn. Voor kleine struiken kan een eenvoudige snoeischaar volstaan, voor grotere snoeiwerken zal je wat zwaarder snoeimateriaal moeten gebruiken. In deze categorie kan je verschillende soorten snoeigereedschap ontdekken.

heggenschaar

Heggenschaar: soorten & prijzen

Op zoek naar een (nieuwe) heggenschaar? Het is verstandig om je op voorhand goed te informeren over de verschillende types. In dit artikel ontdek je meer over de mogelijke soorten en hun voor- en nadelen & prijzen. Verder komen enkele nuttige aandachtspunten aan bod.
Kettingzagen kopen

Kettingzaag kopen: soorten en prijzen

Wil je een kettingzaag kopen? Koop je best een benzine of elektrische kettingzaag, of toch een die werkt op een accu? Wij zetten hier de verschillende soorten op een rijtje om je te helpen bij je keuze. Lees hier alles over de verschillende opties en de prijzen alsook de voor- en nadelen per soort.

Kies het juiste snoeimateriaal voor elke snoeiklus!

Snoeien is een belangrijk onderdeel van het tuinonderhoud. Voor elke snoeiklus bestaat er wel een geschikte snoeischaar of snoeizaag. Ontdek hier allerlei soorten snoeimaterialen.