Tuinontwerp: tips & inspiratie

Een tuin ontwerpen vereist planning & voorbereiding. Laat je hierin bijstaan door een tuinaannemer of een tuinarchitect. In deze rubriek vind je handige tips & heel wat inspiratie voor je tuinontwerp.

ontwerp van de tuin 0

Tuin ontwerpen

Wil je een tuin ontwerpen, dan moet je op heel wat zaken letten. Ontdek hier hoe een tuinontwerp tot stand komt, hoe een tuinarchitect te werk gaat en aan welke prijs je je kan verwachten voor het laten ontwerpen van de tuin.

Prijs tuinarchitect 0

Tuinarchitect: Prijs en werkwijze

Om de tuin van je dromen te creëren, kan je beroep doen op een tuinarchitect. Hier kom je te weten hoe een tuinarchitect te werk gaat en wat de uiteindelijke prijs is voor een tuinontwerp.

bloemenweide aanleggen 0

Bloemenweide aanleggen: Mogelijkheden en tips

Een bloemenweide fleurt je tuin helemaal op. Voor de aanleg ervan zijn er heel wat mogelijkheden. Ontdek in dit artikel tips, advies & inspiratie voor de aanleg en het onderhoud van bloemenweides.

Hoe begin je een tuin te ontwerpen?

Tuinontwerpen zijn het productief van intensief werk. Voor een goed ontwerp ga je dan ook niet over één nacht ijs. Het is geen slecht idee om je te laten bijstaan door tuinarchitecten of tuinaannemers. Bekijk ook voorbeelden van moderne tuinen, strakke tuinen en klassieke tuinen. Zo weet je tuinarchitect perfect wat je verwacht van je tuinontwerp. Bekijk de artikels hierboven voor extra inspiratie.

   

 width=