Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Zwembaden

Een aangename duik in een lekker fris zwembad is heel erg welkom tijdens hete zomerdagen. Een zwembad is dan ook een zalige toevoeging aan je tuin die het tuinleven heel wat leuker maakt. In deze categorie vertellen we je meer over de aanleg van zwembaden en hun kostprijs.

zwembad in tuin overkapping

Zwembad in tuin

Een zwembad in de tuin brengt het vakantiegevoel naar jouw woning. Op warme dagen kan je urenlang genieten van zorgeloze waterpret. Benieuwd naar de eindeloze uitvoeringen en de prijs van een zwembad? Lees dan snel verder!
zwembad chloor

Chloor zwembad

De meeste mensen desinfecteren hun zwembad met chloor. Maar welke en hoeveel chloor moet er in je zwembadwater? Hoe voeg je het toe? Wat is de prijs? ... Handige tips en info over chloor voor een zwembad ontdek je in dit artikel.
zwembad onderhouden

Zwembad onderhoud

Een regelmatig zwembad onderhoud is erg belangrijk voor een optimale werking van je zwembad en proper zwembadwater. Maar wat omvat het onderhoud van een zwembad precies? Welke onderhoudsproducten zijn nodig? En hoeveel kost dat? Je leest het in dit artikel.
zwembad plaatsen

Zwembad plaatsen

Wil je graag een zwembad laten plaatsen? In dit artikel neem je een duik in de verschillende mogelijkheden qua soorten zwembaden, materialen, ... Je leest ook hoe je de beste zwembadbouwer kiest voor jouw project. Want de boodschap luidt: 'kijk en vergelijk'.
monoblock zwembad

Monoblok zwembad: info, prijzen & realisaties

Met een monoblok zwembad kan je al relatief goedkoop zwemmen en genieten in je tuin. Dit prefab zwembad is bovendien in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Lees hier meer over de voor- en nadelen, uitvoeringen en prijzen van monoblok zwembaden.
zwembad buiten

Buitenzwembad: mogelijkheden & materialen

Er zijn heel wat mogelijkheden voor de plaatsing van een zwembad in de tuin. In dit artikel ontdek je onder meer de mogelijke materialen voor een buitenzwembad en de voor- en nadelen van een inbouw en opbouw zwembad.
prijs zwembad

Prijs zwembad

Een zwembad is een leuke plek om te ontspannen. Er zijn heel wat materialen waaruit een zwembad kan vervaardigd worden. In dit artikel ontdek je wat de prijs is van de verschillende materialen voor zwembaden.
zwembad

Neem hier een duik in onze artikels over zwembaden!

Een zwembad in de tuin is een zalig ontspanningsoord. Zeker op een warme zomerdag is het heerlijk om in het water te vertoeven. Ontdek hier tips, materialen en prijzen voor de aanleg van een zwembad.