Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinonderhoud: info en prijzen

Opdat hij er mooi en levendig blijft uitzien moet je een tuin goed onderhouden. Bij tuinonderhoud komt veel kijken. Het gras maaien, bomen, bloemen en struiken snoeien, onkruid wieden, de bestrating schoonspuiten, … Lees er alles over in deze rubriek.

tuin onderhouden

Tuin onderhouden

Optimaal je tuin onderhouden is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Heb je weinig tijd voor al dat snoei- en maaiwerk? Dan kan je ook een tuinman of hovenier inschakelen. Lees er alles over in dit artikel!
hovenier zoeken

Hovenier zoeken: vind een betrouwbare tuinman!

Heb je al een hovenier gezocht, maar nog geen betrouwbare vakman gevonden? In dit artikel ontdek je hoe je een geschikt hoveniersbedrijf in de buurt vindt. Ook over de prijzen van een hovenier kom je alles te weten!
tuin winterklaar

Tuin winterklaar maken

Komt de eerste winterprik eraan? Dan is het tijd om je tuin winterklaar te maken. Maar hoe ga je te werk en welke valkuilen vermijd je best? Ontdek onze 7 handige tips in dit artikel!
tuin bewateren

Bewateren tuin

Je tuin bewateren is essentieel om je planten en gazon gezond te houden. Hoe ga je daarbij best te werk? En wat zijn de mogelijkheden van een automatisch bewateringssysteem? Je leest het in dit artikel!
bestrijden slakken

Slakken bestrijden

Wil je efficiënt slakken bestrijden in je (moes)tuin? Er bestaan verschillende methodes om komaf te maken met die ongewenste, slijmerige bezoekers. Van slakkenvallen tot de natuurlijke vijanden van slakken: je leest er alles over in dit artikel.
onderhoudsplan tuin

Onderhoudscontract tuin: mogelijkheden & voordelen

De tuin onderhouden is een essentiële maar soms lastige en tijdrovende karwei. Door een onderhoudscontract af te sluiten kun je een deel van het werk verlichten of zelfs volledig uitbesteden. In dit artikel lees je meer over de voordelen en inhoud van een tuinonderhoudscontract.
tuin aanleggen weinig onderhoud

10 tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Om je tuin ordelijk te houden is een regelmatig onderhoud nodig. Heb je geen tijd voor het onderhouden van de tuin of heb je niet echt groene vingers? Dan kan je kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Bekijk hier onze 10 tips voor het aanleggen van tuinen die weinig onderhoud vragen.
bladblazer tuin

Bladblazer kopen: soorten, prijzen en aandachtspunten

Wil je een bladblazer kopen, dan heb je keuze uit verschillende soorten. In dit artikel bespreken we de soorten bladblazers met hun voor- en nadelen en prijzen. Je ontdekt ook enkele aandachtspunten bij het aankopen van dit tuingereedschap.
tuinonderhoud

Tuinonderhoud: prijzen en werkwijze

Een netjes onderhouden tuin geeft je woning een betere uitstraling. Hier kom je te weten welke taken er allemaal onder een tuinonderhoud vallen, wat de aandachtspunten zijn en wat de kostprijs is voor een onderhoudsbeurt voor de tuin.