Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Bijgebouwen

Een bijgebouw in de tuin kan dienen als tuinkantoor, poolhouse, buitenkeuken, of tuinhuis. Er zijn heel wat mogelijkheden voor elk budget en elke stijl. Ontdek hier tips en inspiratie bij het kiezen van jouw ideale bijgebouw.

overkapping tuin aluminium

Tuin overkapping

Het leven is beter buiten. En met een tuin overkapping geniet je het grootste deel van het jaar volop van jouw buitenomgeving. In dit artikel ontdek je alles over de types overkappingen, materialen, prijzen, ...
tuinhuis plaatsen op tegels

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis is meer dan alleen opbergruimte voor tuinmaterialen en kan dienst doen als volwaardig bijgebouw. Waarom zou je een tuinhuis plaatsen? Lees meer over de verschillende functies, mogelijkheden, prijzen en plaatsing.
beits tuinhuis

Tuinhuis beitsen

Je tuinhuis beschermen én die warme houtstructuur behouden? Dat kan door je tuinhuis te beitsen. Maar hoe ga je daarbij te werk? Hoeveel kost beits voor je tuinhuis? En wat is het verschil tussen beitsen en verven? Je ontdekt het hier!
verven tuinhuis

Tuinhuis verven

Is het tijd om je tuinhuis in een nieuw kleurtje te steken? Een handig stappenplan, belangrijke aandachtspunten en een overzicht van de prijzen (doe-het-zelf vs. schilder) vind je hier samen met leuke inspiratievoorbeelden.
prijs tuinkantoor

Tuinkantoor: werken in een uniek kader

Met een tuinkantoor ben je verzekerd van een rustige werkplek, houd je werk en privé gescheiden en geniet je bovendien van de groene omgeving. Lees er hier alles over.

De vele mogelijkheden van een bijgebouw

Bijgebouwen worden steeds vaker in de tuin geplaatst. Ze dienen niet enkel meer als klassiek tuinhuis. Een bijgebouw wordt steeds meer gebruikt voor verschillende doeleinden. Een buitenkeuken of een poolhouse zijn mogelijkheden. Maar tuinkantoren zijn in opkomst. Ontdek in deze artikels tips en mogelijkheden voor jouw ideale bijgebouw.