Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Terrasverwarming

Wil je het hele jaar door van je tuin genieten of gezellig blijven cocoonen na een prachtige dag, dan is terrasverwarming een must have. Een overzicht van alle soorten terrasverwarmers met hun voordelen, nadelen en prijzen vind je hier terug.

elektrische terrasverwarming donker

Elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasverwarmers zijn betaalbaar en praktisch. Er zijn heel wat soorten elektrische terrasverwarming op de markt. Ontdek hier een handig overzicht met bijhorende prijzen.
gas terrasverwarming

Gas terrasverwarmer

Een gasverwarmer is de ideale oplossing om je terras makkelijk te verwarmen. Ontdek in dit artikel een overzicht van verschillende gas terrasverwarmers met hun voor-en nadelen en prijzen.
infrarood verwarming terras

Infrarood terrasverwarming

Een verwarmingstoestel met infraroodstralen is makkelijk in onderhoud. Er bestaan verschillende types en soorten in. Ontdek in dit artikel hoeveel het kost en wat de voor-en nadelen zijn.

Tips voor de ideale terrasverwarming

Terrasverwarming verhoogt het comfort van je terras. Hij is de ideale partner tijdens gezellige zomeravonden. Welke terrasverwarmer jij kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren & budget. Je hebt de keuze tussen hout & elektriciteit als verwarmingsbron. Qua uitvoering zijn er heel wat mogelijkheden. Terrashaarden, vuurkorven, infrarood terrasverwarming, elektrische terrasverwarming, terras verwarming op gas, etc.

Je kan kiezen tussen vaste of verplaatsbare modellen. Je terras en beschikbare ruimte zullen een rol spelen bij je keuze. In onze tips en artikels kom je meer te weten over de voor - en nadelen van de verschillende soorten. Zo ben je zeker dat je de ideale terrasverwarmer kiest.