Onkruid verbranden met een onkruidbrander

Relevante artikelen

4 Reacties

 1. Stroobandt Christine schreef:

  Volgens mijn verkoper van tuinmateriaal werkt een elektrische onkruidverdelger alleen in tijden van droogte. Hij beweert dat in andere gevallen het onkruid zich bijna onmiddellijk weer herpakt.
  Hij verkoopt ze dus niet. Een hele teleurstelling want ik dacht een milieuvriendelijk en tevens efficiënt middel gevonden te hebben.

 2. Dominique schreef:

  Ik hen een hozelock onkruidbrander sinds 3 jaar en ben er op zich tevreden over. Je kan hem inderdaad best gebruiken bij droog weer. Wat me wel danig stoort aan de onkruidbrander is dat nu, na 3 jaar reeds het verwarmingselement stuk is. Ik vind geen wisselstukken. Dat is raar voor een instrument dat duurzaam en ecologisch in de markt gezet wordt.

 3. Custers schreef:

  Neen niet juist maar de toepassing is van groot belang. Kort branden met elektrische brander geeft een thermische shock in de plant en deze sterft af! Echt verbranden mist zijn effect!

 4. Toran korshnah schreef:

  Een electrisch toestel blaast 500 liter lucht aan 600 tot 650 graden. Volgens mij dodelijk voor onkruid, ook als het vochtig is. Uiteraard heeft de verkoper meer aan gabranders, want hij verkoopt het gas waarschijnlijk ook. Ik heb zelf een electrisch toestel gekocht en ga hem morgen de eerste keer gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 − = 39